GRYNOS KAVOS SKONIS

„Dallmayr French Press Selection“

Gryno aromato pėdsakais

Gomurį glosto švelnios lazdyno riešutų ir migdolų natos su prinokusių Boskopo obuolių ir apelsinų žievelių užuominomis. Palaipsniui kristalizuojasi lengvas šokolado saldumas. Šie, labiau vynininko posakius primenantys apibūdinimai iš tikrųjų yra kavos ekspertų.

Vienoje kavos pupelėje slypi iki tūkstančio įvairių aromatų. Iki šiol dar niekam nepavyko atpažinti visų šių aromatų.
Jei kavos mėgėjas nori suvokti skirtingus skonio niuansus, rekomenduojame kavą ruošti nuspaudžiamame kavinuke. Kavai tiesiogiai kontaktuojant su vandeniu vertingos aromatinės medžiagos lengvai išsiskiria ir visiškai atsiveria.

Mėgaukitės kava pačia gražiausia forma

Mūsų klasikinių rūšių skrudinta kava rūšys yra rupiai sumalta ir idealiai tinka ruošti nuspaudžiamame kavinuke. Specialiai tam skirta viena iš mūsų kavos rūšių: „Dallmayr French Press Selection“. Bendradarbiaudami su danų kavai ir arbatai skirtų gaminių prekės ženklo turėtoju BODUM® šią kavos rūšį specialiai sukūrėme ruošti „Chambord“ kavinuke. Kava jau yra rupiai sumalta, jos reikia tik įdėti į kavinuką ir užpilti karštu vandeniu.

Naujas kavinių kultūros suklestėjimo metas

Kažkada klasikinė kavinė daugeliui svečių buvo antrieji namai. Kiekvienas puodelis čia būdavo patiekiamas negailint laiko, ramiai ir stilingai. Ši tradicija atgimsta su „Dallmayr French Press Selection“ ir BODUM® iš naujo. Kartu mes džiaugiamės dėl modernesne tapusios kavinių kultūros ir siūlome ypatingą skonio potyrį Jūsų namuose.  Šiam skoniui pikantišką natą suteikia „Dallmayr French Press Selection“ kava. Šio aromato pėdsaku galite sekti kavą paruošę nuspaudžiamame kavinuke.

Mūsų kavos meistrų patarimas

Jei kavos negersite iškart, geriau ją perpilkite į karštu vandeniu pašildytą kavinuką. Per ilgai nuspaudžiamame kavinuke palikta kava tampa karti.


Ką norite daryti toliau?

į skonio savybes
pirkti internetinėje parduotuvėje

INTERNETINĖJE
PARUOTUVĖJE

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.