„Dallmayr Crema“ ir „Espresso d'Oro“

Mažytis „Crema“ kavos skirtumas

„21 – 22 – 23 – 24…“ – taip skaičiuojant „Crema“ espresas turi keturias sekundes išlaikyti vieną šaukštelį cukraus prieš tai, kol jis lėtai nugrimzta į puodelio dugną. Paragaukite! Trijų mūsų išskirtinių kavos rūšių „Dallmayr Crema d’Oro“, „Crema d’Oro intensa“ ir „Espresso d’Oro“ pupelės pasirinktos puikiam juodos kavos skoniui išgauti ir atsargiai skrudinamos ilgiau.

Besikeičianti skonių įvairovė

Tie, kurie matydami „Dallmayr“ pavadinimą galvoja tik apie „prodomo“, žino tik vieną mūsų pusę. Mūsų kavos skrudinimo specialistai demonstruoja savo meną ruošdami žalią kavą pagal klientų pageidavimus. Sukurti skonių įvairovę iš tos pačios žaliavos – tuo mus žavi kava.

Naujas kavos pasaulis. Platus kavos pasaulio horizontas.

Anksčiau galiojo paprasta taisyklė: kuo toliau į šiaurę yra Europos šalis, tuo šviesesnės kavos pupelės joje buvo labiausiai mėgstamos. Pavyzdžiui, Italijoje pietiečiai labiau mėgo tamsesnes espreso pupeles, nei pietų tiroliečiai. Šiandien kavos vartojimo įpročiai pasikeitė. Dėl mišraus kavos pasaulio jau nebegalima atskirti populiariausių kavos rūšių pagal pasaulio vietą. Tie, kuriuos ryte pabudina kava iš nuspaudžiamo kavinuko, o per pietus mėgaujasi kava su puta, vakare geria espresą. Kaskart pastebėję pokyčių mes taip pat plečiame savo kavos pasaulio horizontus ir nustatome tendencijas. „Dallmayr Crema d’Oro“ produktų šeimoje apjungiama įprastinė mūsų aukšta skrudinimo kokybė. ir „pietų skonis“. Tai – ypatingas skonis, kuriuo žavisi automatiniu kavos aparatu pagamintos kavos mėgėjai.

Puiki
juoda kava

Mūsų kavos meistrų patarimai

Ruošiant kavos virimo automatu arba pusautomačiu, po 3–5 sekundžių su puta ruošiama kava arba espresas turi išbėgti tolygia putota srovele. Jei pabaigoje srovelė būtų vandeninga, puodelį patraukite, kad nebūtų išplaunama per daug karčiųjų medžiagų.


Ką norite daryti toliau?

pirkti internetinėje parduotuvėje
į skonio savybes

INTERNETINĖJE
PARUOTUVĖJE

TOKS PUIKUS
KAVOS SKAMBESYS