„Dallmayr Ethiopia“

Aukšta kokybė ir tvarumas

Rytų Afrikos valstybė Etiopija laikoma kavos gimtine. Čia kavamedis atrastas 9 amžiuje. Net ir šiandien raudonų uogų derlius dažniausiai renkamas nuo miške augančių kavamedžių, kurie buvo išvesti iš laukinėje gamtoje augusių sodinukų.

Kai kuriose šalies pietuose esančio Sidamo regiono kalvose užauginama ypatingos kokybės kavos. Iš jos gaminama grynų rūšių kava , pasižyminti neprilygstamu žoleles primenančiu aromatu bei pikantišku tobulu skoniu.

Skonio profilis

Tipas100 % arabika
Skrudinimas
Rūgštingumas
Aromatas

Atskirkite kavą pagal UTZ ženklą!


100 % „Dallmayr Ethiopia“ kavos užauginama tvariai tvarkomuose ūkiuose ir ši kava paženklinta „UTZ Certified“ ženklu. To paties pavadinimo pelno nesiekianti organizacija vykdo programą, pagal kurią teikia paramą pelno siekiantiems ūkiams ir jų plantacijoms, atsižvelgdama į žmogų ir natūralių išteklių tvarkymą.

Apsilankykite „Dallmayr Ethiopia“ kavos plantacijose jau dabar.

Pasodinkime viltį: viena pakuotė – 5 medžių sodinukai

Mėgaudamiesi „Dallmayr Ethiopia“ Jūs remiate Karlheinco ir Almaz Bėmų fondą „Žmogus žmogui“: Pardavus vieną „Dallmayr Ethiopia“ pakuotę Etiopijoje pasodinami penki medžių sodinukai. Išaugantys medžiai pagerina dirvožemį, kuris yra vietinių žmonių gyvenimo pagrindas.

Milijonai sodinukų jau pasodinti. Tikslų skaičių galite sužinoti čia.

Mėgaukitės kava ir darykite gerų darbų

Pirkdami „Dallmayr Ethiopia“ kavos Jūs remiate Karlheinco Bėmo fondą „„Atidaro išorinę nuorodą naujame langeŽmogus žmogui“ ir tuo pačiu galite mėgautis puikia kalnuose užauginta kava.

Kiek medžių sodinukų „Dallmayr“ paaukojo parduodama kavą? Kaip mūsų pirmasis kavos ekspertas atrado pirmąjį medį, iš kurio išaugo 10 mlrd. arabikos kavamedžių? Kaip vyksta tradicinis etiopų kavos ruošimo ritualas? Spustelėkite čia, jei norite daugiau sužinoti apie „Dallmayr Ethiopia“ kavos pasaulį.

Paruošimas

„Dallmayr Ethiopia“ puikiai galima ruošti klasikiniu aparatu su filtru arba rankiniu filtru. Jei pasirinkote „Dallmayr Ethiopia“ pupeles, jos turi būti sumalamos smukliai.

Rekomenduojame viename puodelyje 8 minutes plikyti 6–8 g kavos miltelių. Kad būtų lengviau, galite įsigyti 7 g kavos matavimo šaukštą.

Jei naudojate rankinį filtrą, vanduo turi būti maždaug 92– 95 °C temperatūros, nes plikant verdančiu vandeniu kava tampa karti. Geriausio skonio yra šviežiai paruošta kavą. Jei paruošėte daugiau kavos, nei reikėjo, supilkite kavą į termosą.

Daugiau patarimų, kaip paruošti


„Dallmayr Ethiopia“ kava visais pavidalais – tikras malonumas

nuspaudžiamiesiems kavinukams
kavos automatams

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.