Tai, kas geriausia – iš geriausių rankų

Nė viena pasaulio kulinarijos parduotuvė neįsivaizduoja savo veiklos be „Dallmayr“ prekės ženklo. Mūsų tradiciniuose delikatesų namuose valgymo ir gėrimo kultūra ne tik modeliuojama, bet ir išgyvenama. Aukščiausia kokybė ir geriausias aptarnavimas yra mūsų pašaukimas ir aistra. Kiekvieną dieną.

Mažytis skirtumas

Šiais laikais, kai greitai didėja produktų įvairovė, vis reikšmingesnis tampa unikalumo veiksnys. Puiki pradžia užtikrinta, jei išlaikoma kokybė. „Dallmayr“ nuo seno aistringai siekia kurti ypatingą skonį ir tai daro su didele meile. Todėl „Dallmayr“ prekės ženklas reiškia ypatingą skonį.

Aukščiausios kokybės pėdsakais

Mūsų tiekėjai nuolat ieško įsigyti geriausių produktų iš geriausių rankų. Jie lankosi specializuotose parodose, klausosi žinovų patarimų ir nuolat ieško naujų, neįprastų produktų.

Kol mūsų vyno tiekėjai nuolat ieško geriausių vyndarių, kiti tiekėjai leidžiasi į kelionę Bretanės austrių pakrantėmis arba Dardžilingo arbatos plantacijomis, o mūsų kavos ekspertai – į Papua Naujosios Gvinėjos kalnus žvalgyti retų aukštos kokybės produktų.

Gyvuojanti tradicija

Kava Miuncheno delikatesų namuose semiama iš vertingų porcelianinių Nimfenburgo manufaktūros vazų ir sveriama antikinėmis svirtinėmis svarstyklėmis. Tokia pati paslaptinga atmosfera užburia į arbatos skyrių užsukusį lankytoją. Kiekvienas skyrius turi savitą charakterį ir pasakoja savo istoriją.

Mūsų ekspertai ir žinovai perduoda žinias iš kartos į kartą: dalijasi intuicija, kaip atpažinti kokybę, atrasti ir išsaugoti ypatingus dalykus – tokie yra visi „Dallmayr“ produktai. Kavos ekspertui visų pirma svarbu gebėti komponuoti įvairių skonių „Dallmayr“ kavos rūšis ir išmanyti skrudinimo meną, dėl kurio „Dallmayr“ kava tampa tokia ypatinga.

Optimalus aromatas

Mūsų pirmasis kavos ekspertas ir „Dallmayr“ delikatesų namų bendraturtis Konradas Verneris Vilė dar prieš 80 metų pats stovėjo prie skrudinimo mašinos ir eksperimentuodavo tol, kol būdavo patenkintas skrudinimo rezultatu.

Ši dvasia vis dar lydi „Dallmayr“ kavą: mūsų skrudinimo meistrai nepasitenkina pirmą kartą gautu geru skrudinimo rezultatu. Jie ieško rakto, kaip iš kiekvienos pupelės išgauti optimalų aromatą.

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.